Stil og hygge de sidste 45 år

Stil og hygge de sidste 45 år

Fri fragt ved køb over 500,-

Afhent og returnér i butikken

Din sikkerhed på No19.dk

På denne side kan du læse hvordan No19.dk indsamling og behandling af personoplysninger, om cookies og om dine rettigheder. No19.dk er en virksomhed som sælger tøj og forbrugsvarer.

 

Virksomhedsoplysninger:

No 19 Haslev ApS
Jernbanegade 49A, 4690 Haslev
Telefon: +45 56 31 33 33
CVR: 39876396

 

Har du spørgsmål til vores cookie- og privatlivspolitik, er du velkommen til at kontakte os på mail@no19.dk

Persondatapolitik

Som dataansvarlig har vi har fokus på din sikkerhed og vi overholder EU’s databeskyttelsesforordning, når du bruger vores hjemmeside og henvender dig via kontaktformular eller på e-mail. Det betyder, at vi fortæller dig om hvilke personoplysninger, vi indsamler og hvordan vi indsamler dem.

 

No19 indsamler og behandler personoplysninger ved brug af cookies, når du besøger hjemmesiden, og hvis du kontakter os via telefon, e-mail og lign. Vi behandler kun personoplysninger i forbindelse med det indhold og de funktioner, vi stiller til rådighed på no19.dk. Din adgang til www.no19.dk er altid beskyttet med kryptering, der gør dine handlinger på siden private. Vi opbevarer persondata på sikre servere inden for EU eller i et tredjeland med tilsvarende sikkerhed.

No19's indsamling og behandling af personoplysninger

  • Når du besøger og bruger www.no19.dk, bliver der lagt cookies på din enhed. Cookies er små tekstfiler som bliver gemt i din browser. De hjælper med at gøre hjemmesiden tilgængelig, huske dine login-oplysninger og til statisk, som fx antal besøg og hvordan siden benyttes. Oplysninger i cookies er enten anonyme eller personhenførbare, så som din ip-adresse og enhedsid. Ifølge lovgivningen kan vi bruge cookies, som er nødvendige for at kan gøre hjemmesiden tilgængelig, uden dit samtykke. Vi skal have dit samtykke for alle andre typer af cookies, som til brug ved statisk og markedsføring. Se mere om vores brug af cookies og ændre dit samtykke i cookiepolitikken længere nede på denne side.
  • Hvis du henvender dig til os via e-mail, telefon og lignende, behandler vi de oplysninger, du giver til os idet, du henvender dig. Vi videregiver, sælger eller udlejer ikke oplysningerne til tredjeparter, med mindre du giver samtykke til det.
  • Når du foretager et køb på www.no19.dk, indsamler og behandler vi dine personoplysninger, dvs. din e-mail adresse, dit navn, din adresse samt eventelle informationer, du bidrager med i forbindelse med købet. Vi benytter kun oplysningerne til at du som kunde kan gennemføre din ordre. Vi videregiver, sælger eller udlejer ikke oplysningerne til tredjeparter. Du kan altid bede os slette alle oplysninger, vi har på dig som kunde. Alle betalingsoplysninger bliver krypteret og håndteret af Nets, som en godkendt instans til behandling af betalingsdata.
  • Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, indsamler og behandler vi dine personoplysninger, dvs. din e-mail adresse og dit navn. Vi videregiver, sælger eller udlejer ikke oplysningerne til tredjeparter. Vi gemmer oplysningerne på sikre servere inden for EU eller i tredjelande med samme sikkerhed. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevslisten fra linket til afmelding i alle vores mails. Når du tilmelder dig nyhedsbrevslisten, kan du se alle betingelser og vilkår for tilmelding.

Din ret til dine oplysninger

Databeskyttelsesforordningen (GDPR) giver dig forskellige rettigheder over dine personoplysninger. Du har bl.a. ret til indsigt i de oplysninger, vi behandler og opbevarer om dig og ret til at få oplysninger rettet, udleveret og slettet. Du har også ret til at få slettet oplysninger, andre personer har opgivet om dig. Du skal kontakte os på info@no19.dk, hvis du vil gøre brug af dine rettigheder.

 

Læs mere om dine digitale rettigheder her.

Din ret til dine oplysninger

Du kan klage til Datatilsynet, hvis du mener, dine rettigheder i databeskyttelsesforordningen ikke er blevet overholdt. Find ud af, hvordan du klager på Datatilsynets hjemmeside.

Cookiepolitik

Vi bruger cookies. Vi bruger cookies på siden til at tilpasse indhold, analysere vores trafik og til at integrere med sociale medier. Nogle af disse oplysninger gives videre til tredjeparter.

 

Takker du nej, vil der kun bruges de nødvendige cookies, for at du kan tilgå siden og vores tjeneste.

 

Cookies er små tekstfiler, som kan bruges af websteder til at gøre en brugers oplevelse mere effektiv.

 

Loven fastslår, at vi kan gemme cookies på din enhed, hvis de er strengt nødvendige for at sikre leveringen af den tjeneste, du udtrykkeligt har anmodet om at bruge. For alle andre typer cookies skal vi indhente dit samtykke.

 

Dette websted bruger forskellige typer af cookies. Nogle cookies sættes af tredjeparts tjenester, der vises på vores sider.

 

Klik her for at ændre din samtykke.

No.19 bruger cookies. Cookies er små filer, som har forskellige formål. Nogle cookies er nødvendige og til for, at No.19 overhovedet kan fungere (tekniske cookies) mens andre cookies indeholder data om din færden på No19.dk (statistiske cookies).

 

De statistiske cookies kan du vælge, om du vil acceptere eller ej. Accepterer du, hjælper du os med at gøre No.19 bedre. Hvis du ikke accepterer, er det selvfølgelig også helt i orden 😊

Vi kan ikke vise dig dette element på baggrund af dine cookie-indstillinger.

For at vi kan vise dig indholdet, er du nødt til at acceptere cookies fra No19.dk.

 

Klik her for at ændre dine cookie-indstillinger på No19.dk.